T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
TUNCELİ / PERTEK - Atatürk İlkokulu

Okulumuz Ulusal ve Uluslararası Proje Ortağı.

 Pertek Atatürk  İlkokulu 3.sınıf Öğretmeni Gökçan SAĞLAM'ın da ortak olduğu  İlk Adım İlk Yardım (First Step First Aid) eTwinning Avrupa Okul Ağı Projesinde Kastamonu, Mersin, Tunceli, İstanbul ve Van gibi şehirlerin yanı sıra Hırvatistan, Gürcistan, Polonya ve Azerbaycan ülkelerinden öğretmen ve öğrenciler yer alıyor.

 

04-01-2024

Okulumuz 3/A sınıfının  da ortak olduğu İlk Adım İlk Yardım (First Step First Aid) eTwinning Avrupa Okul Ağı Projesinde Tunceli, Mersin, Kastamonu, İstanbul ve Van illerinin yanı sıra Hırvatistan, Gürcistan, Polonya ve Azerbaycan ülkelerinden öğretmen ve öğrenciler yer alıyor.
Evde, okulda ve sosyal hayatta istenmeyen kazalar ve yaralanmalarla karşılaşması durumunda bu proje ile öğretmenler ve öğrenciler  arasında her an meydana gelebilecek basit yaralanmalarda ilk yardımın nasıl yapılacağı konusunda farkındalık yaratmak amaçlanıyor. 
Ayrıca proje ile öğrenciler web 2.0 teknolojilerini kullanarak oyun oynayarak öğrenmeler gerçekleştirecek, yaratıcı drama ile rol oynama yaparak, yaşayarak öğrenmeler sağlayacak. Proje 27 Kasım 2023-20 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek.



Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 04.01.2024 - Güncelleme: 04.01.2024 10:52 - Görüntülenme: 59
  Beğen | 3  kişi beğendi